„Вихрен“(Сандански) ще гони победа срещу „Миньор“(Перник), който идва без четирима основни състезатели

Санданчани ще приемат „чуковете“ в третия кръг на Югозападната Трета лига на своя терен в Сандански от 18 часа в неделя в търсене на втора победа

За отбора на домакините своя официален дебют се очаква да направи новото попълнение Веселин Стойков, който през седмицата се договори с ръководството и бе картотекиран. Единствено наставникът Стойко Найденов обаче ще каже дали ще разчита на нападателя, след като имаше възможност в два дни да прецени какво е състоянието му.

Иначе в стана на „Вихрен“ настроението е приповдигнато, след като отборът успя да вземе своята първа победа през този сезон и то като гост на негостоприемния стадион на „Пирин“(Разлог). От там си пожелаха да повторят успеха и пред собствена публика срещу един от лидерите и обявили амбиция за спечелване на промоция в професионалния футбол „Миньор“(Перник).

За „чуковете“ мачът започва със сериозни проблеми, след като от състава ще липсват четирима основни футболисти. Извън групата със сигурност са трайно контузените Адриан Олегов, Мартин Симеонов и Юли Арсов. Доста голяма вероятност има за Сандански да не пътува и външният халф Иво Райков, който все още не е напълно възстановен от направената операция на дясното коляно през зимата. Той обаче игра в първите два кръга с риск да получи някое усложнение, но да помогне на отбора. За перничани все пак е налице самочувствието на фаворит, след като в първите два кръга има само победи. Срещата между „Вихрен“ и „жълто-черните“ ще бъде ръководена от столична съдийска бригада в състав: главен рефер Иво Ценов с асистенти Николай Стайков и Петър Митрев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене