Търсят учители за Гоце Делчев, Разлог и Сандански

Над 60 са обявените свободни работни места за учители в Гоце Делчев, Разлог и Сандански. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Пирин от дирекция „Регионална служба по заетостта“.

От там уточниха, че най-голям недостиг на преподаватели има в Гоце Делчев, където от 42 обявени позиции за хора с висше образование – 41 са за преподаватели и възпитатели. Учителите, които се търсят към момента в общината са по различни дисциплини, но най-необходими на този етап са преподавателите по английски език – 6, български език и литература – 5, история и география – 4, по 2 са свободните места за учители по спортна подготовка, както и по биология и химия.

В Община Разлог се търсят общо 19 учители, като отново най-голяма е липсата на преподаватели по английски и български език, химия и история и цивилизация. 11 пък са свободните позиции за учители в Сандански, където се търсени са преподавателите по психология и логика, изобразително изкуство, биология и здравно образование, философия, етика и право, спортна подготовка в направление плуване, футбол и джудо, животновъдство и детски учител.

От дирекцията припомнят, че подробна информация за местата и до кога се приемат документи има поместена и на сайта на Регионално управление на образованието Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене