Банско и Разлог си отдъхнаха! Най-крупният наркодилър в Пиринско, Иван Слънцето, собственик на нарколабораторията в Добринище, арестуван с бандата си в Слънчев бряг

Човекът на Гаргата от Разлог, падна в полицейски капан, над 2 години той работи в Банско, направи лаборатория за наркотици и бе арестуван от ГДБОП през март тази година

Иван Митов – Слънцето, който бе арестуван заедно с наркобандата си в Слънчев бряг е собственикът на разбитата през март тази година нарколаборатория в Добринище, той е дясната ръка на известния разложанин с прякор Гаргата, и е част от групировката на Таки, научи struma.com. На територията на Банско и Разлог Иван Митов – Слънцето, работи над 2 години, създавайки съществуваща и в момента мрежа от дилъри.

На 29 март в Добринище антимафиотите разбиха нарколаборатория за синтетична дрога. Иван Слънцето водил лаборанти от София, а сам той наел къща в съседство, откъдето наблюдавал процеса. Лабораторията бе разбита и големи количества дрога конфискувани.

Сега Слънцето, чиято база бе разбита в Добринище се изнесе и „бръмчи“ с дилърите си по морето. Той е продавал дрога в заведенията на “Какао бийч”, свидетел е по делата срещу Йоско Костинбродския, Жабата и Джуката Наркодилърът Иван Митов-Слънцето и още 6-има души от бандата му, които бяха арестувани в петък, продавали дрога в Слънчев бряг и приоритетно в комплекс “Какао бийч”, който е един от най-посещаваните.

Преди дни бе арестуван и друг дилър Вл. Краузе при зрелищна акция на полицията в Благоевград. Така районът на Банско и Разлог, може да си отдъхне, както и полицията, тъй като едни от най-силните дилъри бяха „обезоръжени“ и задържани.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене