Катастрофи в Пиринско! Има ранени

В обедните часове на 20.05.2022 г. на ПП 1 Е-79 в района на пътен възел „Струмско“ е станало ПТП, при което лек автомобил „Ситроен Берлинго“, управляван от 41-годишен мъж от гр. Благоевград е блъснал неправилно пресичаща пътното платно 69-годишна благоевградчанка. Жената е пострадала с фрактура на глезена и е настанена за наблюдение в болнично заведение в Благоевград. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 21.05.2022 г. около 13:08 часа на ПП 1 Е-79 между гр. Благоевград и гр. Кресна, джип „Вранглер“ с 52-годишен водач от гр. София на десен завой е навлязъл в лентата за насрещно движение, ударил е странично товарен автомобил „Даф“, след което е продължил движението си и се е блъснал челно в лек автомобил „Форд Пума“. В резултат на инцидента, с охлузвания в областта на главата е пострадал 15-годишен младеж, пътуващ  лекия автомобил „Форд Пума“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На 21.05.2022 г. около 15:55 часа на ПП 1 Е-79 между гр. Благоевград и гр. Симитли, лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 48-годишен водач от гр. София, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой е излязъл в дясно от пътното платно и се е ударил в мантинела. При инцидента няма пострадали хора. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене