Топ Преса TV : Гледайте цялата пресконференция по акцията с разкритото голямо количество дрога на ГКПП – Ивлинден

IMG_4195

[button class=“btn_bigred“ url=“http://tv.toppresa.com/top-presa-tv-polovin-ton-marihuana-zaloviha-na-kpp-ilinden/“ text=“ВИДЕО РЕПОРТАЖА ВИЖТЕ ТУК“]

Наркотичното вещество, на стойност 2 500 000 лв., е с изключително високо качество и е било замаскирано между кашони с пластмасови изделия. Камионът е с румънска регистрация, управляван от румънски гражданин.

Това съобщи днес на специална пресконференция в Гоце Делчев главен инспектор Радослав Сотиров, зам.-директор РДГП Смолян.

Случаят е резултат от добрата съвместна работа между Областна дирекция на МВР Благоевград, РДГП Смолян, Агенция „Митници“ и ГПУ гр. Гоце Делчев, подчерта инспектор Сотиров.

Това е най-голямото количество марихуана, хванато до сега на КПП Илинден и въобще едно от най-големите количества, заловени на сухопътна граница, изтъкна Мирослав Данаилов, зам.-директор на ОДП Благоевград.

За сега не е ясно дали наркотичното вещество е било предназначено за нелегалния пазар в България или Европа. Това ще бъде изяснено след приключване на заведеното следствено дело.

За повече подробности по случая, вижте видеото.

IMG_4197

IMG_4198

IMG_4196

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене