Николов заложи на галагунка, но верният отговор е лангюр. Ники Кънчев загатна, че от следващата седмица играта ще се промени, а самият той ще влезе в ролята на жокер. 

Как въпрос пратен от учителя Динко Кумбаров от Кочан препъна участник в „Стани Богат“!

Билкарка се препъна пред стола на богатството! При влизането си в студиото на „Стани богат“ Елка Богословова се спъва с десния крак преди да седне пред Ники Кънчев. „На късмет е“, окуражава я водещият. Той си спомня, че Елка съвсем скоро отново е била в студиото, но като жокер и помогнала на приятеля си Ярослав. „Явно тогава съм тръгнала с другия крак“, шегува се участничката. „Вчера жокер, днес играч, утре водещ“, бъзика се Ники Кънчев с мястото си.

Елка е мениджър софтуерно развитие и има сертификат за билкар. Тя се спъва и в играта на питане кой код за интернет домейн е бил запазен преди 1989 г., но не влиза в употреба заради разпада на държавата. Тя предложила ме става за домейна на Югославия, но се оказва този на Съветнискя съюз и с отива вкъщи с 500 лева.

Преди нея бивш играч закопава с въпрос Николай Николов от Видин. За 3000 лева му задават въпрос, изпратен от Динко Кумбаров от сатовчанското село Кочан, който преди е сядал на стола на богатството. Той пита за името на леко ферментирала родопска напитка, наричана родопски сайдер и шампанско. Николов заложи на галагунка, но верният отговор е лангюр. Ники Кънчев загатна, че от следващата седмица играта ще се промени, а самият той ще влезе в ролята на жокер.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене