Роденият в Кочан футболист Камен Хаджиев днес може да стане първи във втора холандска дивизия

Българинът се очаква да излезе титуляр срещу втория тим на „Аякс“ в късния мач на лигата

Двубоят започва в 21,45 българско време, а българинът се очаква да влезе като титуляр срещу дубъла на местния гранд. Единствената въпросителна е дали ще може да се възстанови пот леката травма, която го мъчи след двубоя срещу „Алмер“, спечелен с 2:1. Тогава роденият в Кочан играч напусна терена в 62-та минута, когато бе заменен от поляка А. Пурзицки. В този двубой бившият играч на „Пирин“(Гоце Делчев), „Миньор“(Перник) и „Локомотив“(София) стана жертва на грубата игра от страна на съоперника, който завърши с 9 души.

До момента Камен Хаджиев е играл във всички мачове на своя тим, включително и двата за Купата на Холандия, с което ясно се показва доверието на наставника към него.

От своя страна в Ситард се надяват защитникът да може да играе срещу дубъла на „Аякс“, с който в момента са в люта битка за челото на шампионата. В момента двата тима са със 7 т. като „Фортуна“ е на 5-та позиция без загуба, а тимът от Амстердам е на втора позиция, благодарение на по-добрата си голова разлика. Пак благодарение на по-добрите си показатели от изиграните 3 кръга и с равен брой точки са вторият тим на ПСВ Айндховен и „Волендам“, който също е с амбиции за завръщане в Ере дивизие. За момента лидер с пълен набор от точки е ВВВ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене