Младежи от ГЕРБ-Гоце Делчев с поход до Седемте рилски езера

Десетки млади хора от общинската структура на МГЕРБ-Гоце Делчев начело с новоизбрания си председател Георги Гулев се присъединиха към националната инициатива „Седем причини да изберем България“. Те се включиха в поход до Седемте рилски езера, където прекараха незабравими моменти и емоции.

Младежи от Югозапада и дори от цялата страна за втора година щурмуваха през този уикенд Седемте рилски езера като проява в инициативата „Седем причини да изберем България“.7e0d363d5994adeb3f91f1a7cc400a07

„Седем причини да изберем България“ е идея на областното ръководство на МГЕРБ – Кюстендил, но тя буквално бе прегърната от младежи от регионите Благоевград, Пазарджик, Сливен, София и други области – всички, обединени от около идеята, че именно младите хора са тези, които трябва да популяризират красотите на България, заради което си струва да остават и да се реализират именно в родината си.

На Седемте рилски езера през тези и следващите почивни дни хижарите очакват над 2 000 туристи и поклонници на Бялото братство заради приближаващата Паневритмия на 19 август.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене