Шокиращи подробности за жестокия инцидент в Равда: 24-годишният Георги от Благоевград скочил от терасата пред очите на приятеля си

Полицията в Бургас обяви, че подобен случай досега не е имало, смятат, че се касае за самоубийство или показност

 Георги Георгиев е 24-годишният младеж от Благоевград, които вчера потресе Равда с нелепата си смърт, младото момче скочило от терасата на хотела, в който бил отседнал с компания, три момчета и едно момиче и се размазал на плочките пред басейна на хотела. Това се случило около 19.50 часа, съобщи „Струма.ком”.
Георги и негов 27-годишен приятел от София били на терасата на хотела, който се намира между Равда и Несебър. Разговаряли за обикновени неща. Внезапно Георги се засилил и пред очите на приятеля си полетял от терасата. Скочил умишлено. Без да казва каквото и да било.
Настанала истинска паника, момчетата започнали да тичат из хотела и да търсят помощ, но до пристигането на спешния екип Георги издъхнал. Размазан. Самоубийство или показност, това са двете възможни версии. Предполага се, че Георги е искал да уцели басейна, който се намирал точно под терасата, на която бил.
Височината е около 4.5 метра, това казаха от полицията в Бургас. Това е случай без прецедент, обяви говорителката на местната полиция, ние подобно нещо не сме имали, каза тя. Това е вторият случай на нелепа смърт, застигнала благоевградчанин на морето това лято.
Само преди около 10-тина дни издъхна и 17-годишен гимназист от областния център, който в тежко състояние по пътя към Благоевград от черноморски курорт издъхна поразен от менингит. Една непотвърдена версия за неговата смърт твърди, че е издъхнал от инфекция, заради направена татуировка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене