Две формации на ФК „Пирин“(Гоце Делчев) се включиха в един от силните турнири за подрастващи

Става дума за детско-юношеския футболен фестивал „Евима къп 2016″, който вече започна в Банско

Както по-рано писахме, това е същият този голям футболен форум, който събираше в Албена отбори от различни краища на България и Европа.  Тимове от общо 7 страни ще мерят сили в курортния град и ще изпробват възможностите на новите терени, изградени в непосредствена близост до превърналия се в последните години в митичен за футболните тимове хотелски комплекс „Пири“.

Участниците са освен от нашата страна още от Русия, Гърция, Сърбия, Македония, Малта и Румъния. Сред отборите личат имената на „Строгино“(Москва), „Академия Пандев“(Македония), „Докса“(Драма), „Раднички“(Ниш), „Балзан“(Малта), „Васлуй“(Румъния). Българската футболна школа е представена от „Локомотив“(София), „Локомотив“(Пловдив), „Черно море“(Варна), „Дунав“(Русе), „Добруджа“ и други. Сред тях са две формации – деца и юноши старша възраст на „Пирин“(Гоце Делчев), водени от Димитър Крушовски и Иван Макриев. Така те ще могат да сверят часовника си с най-добрите в тяхната възраст, а освен това да бъде и едно незабравимо преживяване за тях.
Според програмата на организаторите от 14-ти до 19-ти август е надпреварата при по-големите, а след това и при по-малките където колорит придват формациите на английския „Нотингам Форест“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене