За срещата в „Майц“ Г. Делчев Йото Птеров разкри: Бяхме се събрали приятели да гледаме мача, Първанов дойде инцидентно и се събрахме на маса

semeen-hotel-semeen-hotel-restorant-malamovata-kashtaТова разки пред вестник „Градът“ известният неврокопчанин Йото Петров по повод разкритето на местната медия за тайната среща между президента Първанов в ресторант „Майц“ с него и други видни неврокопчани. Статията можете да видите тук. Пред наш репортер господин Птеров каза:

“ Радвам се че имате набито око и виждате всичко в Гоце Делчев. Въпросната среща стана напълно случайно и без предварителна уговорка. С приятели се събираме в ресторант „Майц“ да гледаме футбол. Президента Георги Първанов дойде случайно с моят приятел Васко Циров. Първанов гостувал в студиото на Фолклор ТВ в град Гоце Делчев и дал интервю там. После решили да хапнат в „Майц“ и се събрахме инцидентно. Нямало е никакви предварителни уговорки и срещата нямаше нищо общо с политиката, независимо от това че на масата имаше и други политици“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене