Бербатов се завръща в България!!!

Традиционно ползващият по 3 месеца летен отпуск Димитър Бербатов ще се завърне към родната Първа лига, коментират негови близки и запознати с футболните дела

Тази новина бе разпространена мълниеносно, но в крайна сметка се разбра, че благоевградчаниннът обаче няма да носи фланелката на ЦСКА или който и да друг клуб, а ще излъчва пряко срещите чрез профила си във facebook. По време на гостуването на „армейците“ срещу „Верея“, Берба направи дебют с второто полувреме, в което аверите му Томаш, Кючуков и Косьо Мирчев удържаха победата над тима, офертирал Митко на 3 пъти.

„Факт е, че профилът на Митко във facebook е харесан от в пъти повече потребители, отколкото са футболните фенове у нас, което създава условия за по-голяма аудитория, даже от чужбина. Като по време на почти всичките му мачове в последните сезони, Митко просто ще си седи на пейката, но ще държи камера в ръцете”, обясняват запознати.

„Казват, че Бербатов не правел нищо за родината си, а спестява по 4 кинта от месечен абонамент за родния футболен бълвоч, изтъкват от обкръжението му.

Интерес към прякото предаване на Берба не липсва. Вече няколко порно канала са се съгласили да предават картината, а сенегалска телевизия е пожелала специално мачовете на „Левски“, за да покаже на местните, че има и по-лоши неща от глада.

ludsport.net

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене