Катерина Чачева: Собственичката на магазин “Еmily” е ангел!

Не съм вярвала, че още има честни хора

Има честни хора в наши дни? Може би много от вас си задават този въпрос. Много са и тези, които помнят че имаше и години в които хората не си заключваха входните врати. Дали тогава хората са били по- честни? За честността може да се говори много. “Честността е първата глава от книгата на мъдростта”  е казал Томас Джеферсън (Третият президент на САЩ и един от авторите на Декларацията за независимост)

Ще ви разкажем една случка, станала тази сряда в Благоевград.  Редовна читателка, Катерина Чачева тръгнала с 9 годишният си син Виктор да купува спално обзавеждане… 

“На скоро си купих нов апартамент и исках всичко в него да е ново, харесах си спален комплект, чиято цена беше 1 622,00 лв. Отидох до банката да изтегля пари. Изтеглих 1 800 лв. по пътя синът ми Виктор видя на витрината на магазин “Еmily” хубава риза и ме помоли да влезем. Не ми се влизаше защото беше много жега и бързах да си се прибера вкъщи. Но защото скоро има рожден ден, реших да му я купя. Влезнахме в магазина и започнах да разглеждам и другите дрехи. Магазина имаше още две майки с деца. Децата си играеха и вдигаха много шум. Заговорихме с продавачката, младо и приятно момиче. Взех ризката и едно панталонче и си тръгнахме. Бях паркирала на пазара, близо до магазинчето. Прибрахме се и направо легнах да си почивам. Пуснах си климатика  и загледах сериалите.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Magazin Emily

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене