Юношите на „Пирин“(Благоевград) с престижен успех

Младите 17-годишни „орлета“ се поздравиха с победа над една от смятаните за водещите школи на България

Става дума за успеха с 3:1 над „Славия“, което бе напълно заслужено с оглед на показаното, след като надеждите на благоевградчани бяха по-добрият тим. Те владееха по-често топката и бяха много по-разнообразни в своите действия. В крайна сметка обаче те успяха да стигнат до пълен обрат, след като за сметка на тях „белите“ показаха по-висока ефективност и при една от малкото си голови ситуации отбелязаха. Драмата дойде малко преди края на мача, когато възпитаниците на Васил Петров отбелязаха победните си попадения.

Резултатът бе открит през първата част когато Димитър Стоянов откри за „Славия“, до края на първото полувреме Денис Ангелов изравни за 1:1. В 75-та мин. дойде времето на Антонио Геров, който се разписа, а така също на национала Димитър Митов, който от дузпа в 78-та мин. донесе на младите надежди на „Пирин“(Благоевград) престижна победа.
В другата среща от деня ЦСКА-София и „Локомотив“(Пловдив) не успяха да се победят и завършиха наравно 1:1. В следващата си контрола от лагера в Банско в събота юношите на благоевградчани ще играят с „армейците“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене