Топ астроложката Алена: Духът на Ванга избяга омерзен от Рупите!

Дошло му в повече хорската суета и напуснал пределите на България

Духът на Ванга от няколко години не е на Рупите. Омер­зен от приказките по адрес на прочутата ясновидка от Петрич, духът й ре­шил завинаги да напусне граници­те на България, и по-специално мест­ността Рупите край Петрич, пише вест­ник „Всеки ден“.

Приживе това място бе повече от сакрално за проро­чицата. От там тя продължавала да закриля страната ни дори след смър­тта си. Именно за това пожелала да бъде погребана близо до хра­ма, който майстори изградиха по нейна инициатива.

„Думите и заветите на Ванга бяха жестоко преина­чени. Много хора се облаго­детелстваха безсрамно от смъртта й. Понякога чувам такива небивалици за леля Ванга, че ми идва да хвана човека отсреща, който ги раз­правя, и да му откъсна глава­та. Приписват й се неща, кои­то не е изричала. Тя никога не е говорела за Сирия, нито за Брекзита, още по-малко, че руса жена ще изведе стра­ната ни от кризата. Ванга не знаеше думата „Брекзит“, разказва най-известната бъл­гарска астроложка Светлана Тилкова-Алена.

Тя е известна с умението си да пътува във времето и различните пространства, да вижда различни животи на индивида, както и да преду­преждава за евентуални жи­тейски грешки в сегашното прераждане. Многократно е посещавала родната къща на Ванга и има впечатления от първа ръка за дарбата й. Са­мата Ванга е помагала много на Алена. Двете са повече от приятелки – нещо като духов­ни сестри. Алена почти не е говорила за близостта си с Ванга, но е смутена от десет­ките „приятели“ на пророчи­цата, появили се в последни­те години.

„Леля Ванга наистина бе светица. Говореше на особен македонски диалект. Често до нея имаше преводач, кой­то препредаваше думите й на дошлите за съвет и помощ. Този човек й беше назначен от окръжния комитет на пар­тията. Имаше едно време такива организации, по-въз­растните ги помнят. Но и пар­тията има голям грях към нея. До последно я караха да ра­боти и да гледа. Тя едва ходе­ше, а приемаше хора. Понякога я придържаха, за да има сили да гледа на до­шлия. Ванга бе безскрупулно употребявана от комунисти­ческата вър­хушка – с нея се фукаха и пред Съюза, през ден-два водеха делегации от „братски стра­ни“, спомня си Алена.

Астролог №1 се заканва, че вече ще си записва в тефтер имената на всички, които го­ворят за Ванга, без дори да са я познавали. „Това са хора, които идея си нямат как нара­няват духа, преми­нал в невидимия свят. Едва ли могат да си представят каква болка изпит­ва той и как му вре­дят. Ей за това на духа на леля Ванга му дойде в повече хорската суета и реши да напусне Рупите завинаги“, разяснява Алена.

„Ванга никога не е казвала, че жена ще оправи България, още повече че това ще бъде руса и амбициозна дама. Виждам, че в момента някол­ко българки се припознават като бъдещ лидер на нацията, но ще останат разочаровани. Събитията ще се развиват по начин, по който даже не са й предполагали. Почти всич­ки ще останат зад борда на политическия кораб“, казва Алена.

Тя обаче е оптимист за Бъл­гария. Убедена е, че страна­та тръгва нагоре. „Като цяло идват по-добри времена за страната ни и за народа. Но ще уточня, че те няма да са еднакво добри за всички хора. Някои ще се чувстват перфектно, други – място няма да могат да си намерят. Такива са игрите на съдбата“, издава Алена.

„Страната ни ще излезе от кризата след 2020 година. Промените в тази насока ще почнат още през 2017-а, но мъж ще ни ръководи“, катего­рична е Светлана Тилкова.

Кармичният водач на на­цията искрено се забавлява с мераците на няколко попу­лярни българки, които бързат да обявят, че те са призвани­те спасителки. Една от тях, чието име Алена умишлено не споменава, дори издала книга за петричката врачка.

Нещо повече – в съчинения­та си стигнала дотам, че драс­нала пет-шест реда, в които описвала, че именно на нея и на нейния съпруг се пада честта да ръководят таткови­ната ни. Петилетка след изда­ването на творбата русата ам­биция се развела. Известният й съпруг, популярен политик, си хванал далеч по-млада от нея любовница, която дори му родила дете.

Така „съчинителката“ на спомени за Ванга била опро­вергана и наказана от съд­бата, че се опитала да печал­барства на гърба на покойния феномен.

Алена е убедена, че подобна участ очаква и другите претендентки за стола на държавен глава. Сред тях има две-три фолк певици, журналистка, ясновид­ка, депутатка и кой знае какви още необявили се в публичното простран­ство мераклийки за по­чести и слава.

„Страната ни ще изле­зе от кризата след 2020 година. Промените в тази насока ще почнат още през 2017, но мъж ще ни ръково­ди“, категорична е Тилкова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене