ЕКСКЛУЗИВНО!!! ОТНОВО КРЪВ!!! Мъж кла минувачи с нож! Има ранени, жена в критично положение…

Случката стана в германския град Магдебург, където мъж нападна с нож нищо неподозиращи минувачи

Инцидентът е станал само преди броени минути на една от улиците в германския град Магдебург в провинция Саксония-Анхалт. Неизвестен мъж е нападнал с нож минувачите, а свидетели на случката го описват с чертите на „новите германци“ от Близкия изток. Това разпали за пореден път отношенията „анти Меркел“, която покани въпросните субекти да дойдат в Германия, а в момента за това „дебелата сметка“ плащат обикновените немци. Те не се крият зад дебели стени и за тях не бди многобройна охрана, която създава чувството за сигурност и хубав живот, както е при държавните ръководители.

При инцидента в Магдебург са ранени няколко души, като 64-годишна жена е в тежко състояние. Извършителят е успял да избяга. Ранени са още двама минувачи.

Правоохранителните органи издирват нападателя, като в операцията са се включили хеликоптер и специално обучени кучета. По данни на полицията мъжът, извършил нападението, е между 25 и 35 години. Мотивите му за извършеното престъпление към момента не са известни.

На 19 юли 17-годишен афганистанец нападна с брадва и нож пътниците на влак близо до германския град Вюрцбур. Тогава нападателят рани трима души и бе застрелян от полицията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене