Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Карастоянов-старши си рязал вените в ареста на младини, сега го пазят 10 полицаи

Старият Владимир Карастоянов лежи за втори път в ареста, съобщиха дупничани. На млади години улегналият вече мъж бил голям бохем и макар да не си позволявал крайности, понякога се забърквал в разправии. Така веднъж попаднал в ареста заедно с известния като ковчежник на Рилския манастир дупничанин – Паянтата. Дали защото се засрамил от постъпката си, или заради емоционален срив, но в кауша стоматологът си реже вените и дежурните полицаи и спешните медици спасяват живота му на косъм.

Племенник на Костадин Паскалев арестуван за футболно хулиганство в Сапарева баня

Племенникът на бившия кмет на Благоевград Костадин Паскалев – Николай Ризов, е задържан по време на неделната среща между отборите на „Германея“ и „Пирин“ (Благоевград) в Сапарева баня. Новината потвърди говорителката на ОД на МВР – Кюстендил Катя Табачка.

Млад мъж обикаля заведенията с бонбониера в ръка, черпи за родено дете и търси пари, благоевградчани: Това е нова схема за измама

Благоевградчани набедиха в нова схема за измама млад мъж, който обикаля кафенетата с микрофон и скъпа бонбониера в ръка. Той обявява на всеослушание по микрофона, че израснал в дом за сираци и иска да почерпи, защото му се е родило дете. След това с бонбониера в ръце започва да обикаля масите и да търси финансова подкрепа. Завчера младият мъж изпълни упражнението в централното кафе „Барок”. Атрактивното му изпълнение обаче не трогна клиентите и никой не посегна към портмонето си, за да му даде пари.

Председателят на ОбС в Перник Владислав Караилиев бит по време на футболно меле в Рударци, опитал се да снима баталията

Председателят на Общинския съвет в Перник Владислав Караилиев е попаднал в центъра на меле в неделя по време на футболния мач в село Рударци. По време срещата между отборите на Рударци и Кралев дол станало сбиване, като причината е в дадените три червени картона от съдията на мача. Два от червените картони са били за футболисти на Рударци и един за Кралев дол. Напрежението ескалира, когато агитките на двата отбора нахлуват на терена.

Депутатът Иван Ибришимов: Столичанка строи предприятие за резервни части за пречиствателни станции в Дупница в бившата фабрика „Рилска малина

Бизнес дама от София има намерение да отвори малко предприятие за производство на резервни части за пречиствателни станции в Дупница. В града има вероятност да бъде разкрит и китайски завод за производство на електробуси, текат преговори и с инвеститори от Катар и Албания за стартиране на бизнес в сферата на земеделието и хранително-вкусовата промишленост и вече са водени разговори със собственика на бившата консервна фабрика „Рилска малина“. Инвеститорката смята да открие завода до 2 месеца. Посредничи й депутатът от „Коалиция за България” Иван Ибришимов.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене