Вижте новата къща на овчаря милионер Здравко Траянов край петричкото село Първомай! „Куцият вълк“ харчи парите си за живот, какъвто никога преди не е имал

Овчарят-милионер от петричкото село Първомай Здравко, вече живее по новому, променен и натъкмен, милионерът ни посрещна с усмивка в новия си дом.

Къщата на вече бившия овчар прилича на тези по Гръцко. Ниска, но просторна, с поддържана градинка отпред. Казва, че сам избрал визията и и не ползвал услугите на архитекти и проектанти. На въпроса: Колко ти излезе? – отговаря: Малко. В дома си малко извън село Първомай Здравко е приютил и сестра си, която му помага в домакинството.

След спечелените близо 2 милиона Здравко захвърля гегата, напуска работа като овчар при животновъда Стоян Милев и продава няколкото си свои кози. И се отдава на бохемски начин на живот. Става в 7 и започва деня си с чаша бира. Около 8 сестра му му сервира закуска на двора и задължителните 100 грама ракийка. След това започва обиколка в района. На всеки ъгъл го чакат приятели, с които да убие скуката. А приказките за Дубай и как ще отиде там с печалбата си останаха само приказки. Единственото място, посетил след забогатяването си е Кавала.news111(421)

Разказва как се хвърлял срещу вълните, въпреки че не може да плува, а после отивал в кръчмата, където на чист гръцки си поръчвал Узо. Здравко никога не е крил, че слабост са му жените, с тази разлика, че вече като милионер, не е проблем да си ги поръчва по телефона. След последния случай обаче е решил да си търси сериозна булка. Един ден решил да се разнообрази с професионалистка.news1111(273)

Поръчал от София и дошла засукана 38-годишна мадама. Завел я на Рупите и се потопили в горещите басейни. Оставил дрехите си на брега, а момичето хвърлило кърпата си до панталона му. На излизане Здравко разбрал, че джобовете му са празни – професионалистката му свила парите и духнала. И затова решил да наблегне на свестните жени. Търси скромна, около 50 годишна, свободна, която да живее с него. Пари има, казва той. Но твърди и, че ги цени.news11111(156)

Уволнил нощните пазачи на дърводелския цех в двора на къщата си, защото вместо да пазят, спели. Ядосва се, че им давал по 10 лева на дежурство, а сутрин ги намирал да похъркват. Затова сега той пази. Пак спи, но не харчи парите си напразно.

След първоначално взетата сума, сега му превеждат всеки месец по 15 000 лева. С тях строи и му остават и за харчене. Дава и на приятели, но само назаем. А следващата по- голяма инвестиция, ще е за апартамент в града. Обещал на дъщеря си, че ще и купи. И продължава да пуска тото!

http://www.struma.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене