ХОРОСКОП ЗА 7 АВГУСТ

ОВЕН

Пос­лед­ни­ят ра­бо­тен ден не е лош за Ов­ни­те и до­ри мо­же да се на­ре­че ус­пе­шен. Но въп­ре­ки доб­ри­те въз­мож­нос­ти мно­зи­на от вас ще се чув­с­т­ват зле. Ще имат усе­ща­не­то, че са още­те­ни, и ако ам­би­ци­и­те им са би­ли ви­со­ки, то­ва е твър­де въз­мож­но. Но неделя ви пре­дос­та­вя пре­въз­ход­ни въз­мож­нос­ти за кон­так­ти, за пос­ти­га­не на ре­ше­ния по на­бо­ле­ли въп­ро­си за пъ­ту­ва­не.

ТЕЛЕЦ

Неделя е уда­чен за Тел­ци­те. Днес яр­ко са изя­ве­ни ва­ши­те биз­нес­мен­с­ки ка­дър­нос­ти и се­га всич­ки, ко­и­то ра­бо­тят в то­зи бранш, ще пос­тиг­нат рад­ва­щи ги ус­пе­хи. Най-го­ле­ми­ят ви шанс е в сфе­ра­та на фи­нан­си­те. Труд­нос­ти ще има­те с кон­так­ти­те днес, но за смет­ка на то­ва мо­же­те да пос­тиг­не­те про­фе­си­о­нал­на ре­а­ли­за­ция. Бъ­де­те вни­ма­тел­ни в от­но­ше­ни­я­та с лю­бов­ния пар­т­ньор.

БЛИЗНАЦИ

Неделя бе­ле­жи край на всич­ки неп­ри­я­т­нос­ти до то­зи мо­мент за Близ­на­ци. Де­нят оба­че е тру­ден във фи­нан­со­во от­но­ше­ние за мно­зи­на от вас, но се­га тряб­ва да се ам­би­ци­ра­те и да под­гот­ви­те осъ­щес­т­вя­ва­не­то на пла­но­ве­те, ка­са­е­щи близ­ко­то бъ­де­ще. В то­ва от­но­ше­ние най-до­бър кон­такт и раз­би­ра­тел­с­т­во мо­же­те да има­те с ко­ле­ги­те си.

РАК

Ра­ци­те са от­пус­на­ти в неделя и ни­как не се чув­с­т­ват доб­ре. При­тес­не­ни­я­та ви са по­ве­че пси­хи­чес­ки, от­кол­ко­то на фи­зи­чес­ка ос­но­ва, и най-чес­то са свър­за­ни с до­ма. Но ско­ро ще има­те въз­мож­ност да ре­а­ли­зи­ра­те на­ме­ре­ни­я­та си в то­ва от­но­ше­ние. Мал­ка част от вас са дос­та аг­ре­сив­ни днес и в поч­ти всич­ки слу­чаи то­ва е след­с­т­вие от не­до­вол­с­т­во­то ви на ра­бот­но­то мяс­то.

ЛЪВ

В неделя Лъ­во­ве­те сто­ят на прин­цип­ни по­зи­ции. То­ва ще на­ка­ра мно­го от хо­ра­та, с ко­и­то ра­бо­ти­те, да се учу­дят на дър­жа­ни­е­то ви. Днес ще бъ­де­те още­те­ни от стра­на на сре­щи, ко­и­то въз­на­ме­ря­ва­те да про­ве­де­те по лич­ни или де­ло­ви при­чи­ни. Де­нят има по-ско­ро от­но­ше­ние към ва­ша­та про­фе­сия и биз­нес, къ­де­то тряб­ва да за­вър­ши­те за­поч­на­ти­те ве­че де­ла.

ДЕВА

Де­ви­те имат си­лен ден. То­ва ще се дъл­жи пре­дим­но на ва­ша­та ак­тив­ност, чрез ко­я­то мо­же­те да пос­тиг­не­те за­вид­ни де­ло­ви ус­пе­хи. Но то­ва се­га има от­но­ше­ние са­мо към нас­то­я­щи­те ви де­ла. По въп­ро­си за па­ри ще се сблъс­ка­те с мно­го преч­ки, тъй че днес не е най-доб­ро­то вре­ме за по­доб­на дей­ност. Бъ­де­те по-дип­ло­ма­тич­ни, ако днес во­ди­те пре­го­во­ри.

ВЕЗНИ

За го­ля­ма част от Вез­ни­те труд­нос­ти­те ве­че от­ми­на­ват и неделя от­бе­ляз­ва та­зи гра­ни­ца. Днес по-мал­ко кон­так­ту­вай­те с близ­ки и при­я­те­ли, за­що­то нер­в­но­то нап­ре­же­ние ще взе­ме връх и мно­зи­на ще се дър­жат ос­т­ро, без да имат при­чи­на за то­ва. Де­нят е под­хо­дящ за пъ­ту­ва­не. Със­то­я­ни­е­то, в ко­е­то сте, не поз­во­ля­ва по­ло­жи­те­лен лю­бо­вен кон­такт.

СКОРПИОН

Скор­пи­о­ни­те са под нап­ре­же­ние днес. За ед­ни от вас то­ва се дъл­жи на из­не­над­ва­щи неп­ри­я­т­ни си­ту­а­ции в служ­ба­та. При дру­ги е схва­ща­не за час­тич­на за­гу­ба и по-ско­ро за то­ва, че сте би­ли още­те­ни. Но ако сдър­жа­те емо­ци­и­те си и дейс­т­ва­те хлад­нок­ръв­но, си­ту­а­ци­я­та, ко­я­то схва­ща­те ка­то за­гу­ба за вас, ще се обър­не във ва­ша пол­за. По­ло­жи­тел­ни са ва­ши­те лич­ни от­но­ше­ния.

СТРЕЛЕЦ

Мно­го от Стрел­ци­те ще бъ­дат гнев­ни в неделя по­ра­ди то­ва, че ня­кой се е по­диг­рал с тях, на­ра­нил ги е или ги е още­тил. Но не­ща­та не сто­ят точ­но та­ка и най-чес­то вие сте те­зи, ко­и­то да­ват по­вод за съ­о­т­вет­на­та ре­а­к­ция. Неделя е ус­пе­шен за всич­ки, ко­и­то са на ра­бо­та. С ле­ко­та днес ще раз­ре­ши­те вся­как­ви де­ло­ви проб­ле­ми.

КОЗИРОГ

Днес Ко­зи­ро­зи­те са нас­т­ро­е­ни емо­ци­о­нал­но и ро­ман­тич­но и ня­ма да им се ис­ка да се ан­га­жи­рат де­ло­во. Но пък се­га мо­же­те да пос­тиг­не­те го­ле­ми ус­пе­хи в та­зи об­ласт и в то­зи сми­съл де­нят се оп­ре­де­ля ка­то ус­пе­шен за вас. Ли­рич­но­то нас­т­ро­е­ние под­буж­да към ин­тим­ни кон­так­ти и се­га те не са ви чуж­ди. Но бъ­де­те по-вни­ма­тел­ни, ня­кои от вас са пре­ка­ле­но обид­чи­ви и ще се по­чув­с­т­ват за­сег­на­ти.

ВОДОЛЕЙ

Неделя се оказ­ва твър­де ус­пе­шен за Во­до­ле­и­те. По­ве­че­то от вас ще се чув­с­т­ват щас­т­ли­ви днес. Въз­мож­но е да въз­ник­нат проб­ле­ми в служ­ба­та, но те не са от та­ко­ва ес­тес­т­во, че да уни­що­жат нас­т­ро­е­ни­е­то и де­ня ви. Неп­ри­я­т­нос­ти­те са свър­за­ни днес с пъ­ту­ва­не, ко­е­то не пра­ве­те, ако мо­же­те. Има­те мно­го къс­мет при про­веж­да­не на фи­нан­со­ви опе­ра­ции.

РИБИ

Пси­хи­чес­ки Ри­би­те са по­тис­на­ти в неделя, но пък ина­че сте в доб­ро със­то­я­ние за про­фе­си­о­нал­на и де­ло­ва дей­ност. Ней­но­то по­ло­жи­тел­но раз­ви­тие е свър­за­но днес пре­дим­но с ва­ша­та служ­ба. Всич­ки въп­ро­си ще вър­вят доб­ре, до­ри ня­кои ще ви из­не­на­дат, но то­ва не би­ва да ви лъ­же, че днес ра­бо­ти къс­ме­тът ви. Ус­пеш­но ще про­ве­де­те кон­так­ти с вли­я­тел­ни хо­ра от сфе­ра­та на биз­не­са.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене