Любомир Гуцев официално е играч на „Етър“(Велико Търново)

Това стана ясно, след като вчера изтече срокът на БФС за картотекиране преди първия кръг и се очаква днес той да дебютира срещу Банско

Името защитника бе надлежно въведено в списъчния състав на „болярите“, с което той се превръща в чвтвъртия неврокопчанин, носил фланелката на този отбор, след като в него пътеката проправи настоящият председател на УС на гоцеделчевския „Пирин“ Иван Близнаков. Освен него там през годините играха още Яков Папарков, Георги Гавалюгов и Румен Лапантов. Там допреди половин година се подвизаваше и настоящият вече играч на неврокопчани Радослав Анев.

Той попадна в групата за мача и се очаква да облече виолетовия екип за първи път в официален мач за новия си клуб, в който дойде, след като напусна „Септември“(Симитли). Там Любомир Гуцев игра в продължение на година и половина, преди която той изкара и половин сезон в „Черноморец“(Бургас), но си тръгна след идването на Неделчо Матушев.

Най-солидния си пофесионален опит обаче играчът натрупа в „Пирин“ от родния му Гоце Делчев, където той се състезаваше в продължение на 5 години. Защитникът бе част от отбора, спечелил историческата първа майсторска промоция в „А“ група. Впоследствие в елита по време на двугодишния престой в елита бе сред най-твърдите величини в своя отбор, но и не само в него. Той се нареди сред футболистите с най-много изиграни минути в първото ниво на футбола в България, след като през 2012/2013 и 2013/2014 имаше съответно 30 и 34 шампионатни мача, без да се включват тези за Купата на България.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене