Банско очаква „Етър“ с амбиция за победа

Нито един отбор не излиза за загуба в даден мач, но „козлите“ вярват, че могат да бъдат победители в днешния, започващ в 18.00 на ст. „Свети Петър“

Това стана ясно от думите на изпълнителния директор на клуба Йордан Баряков, който успя да картотекира 25 футболисти преди старта на шампионата днес. Двубоят срещу „Етър“ няма да бъде никак лесен и никой не си прави излишни илюзии, но градът от ски курорта има тим, който може да бъде краен победител. „Отборът се подготвяше с много старание и умение в съвместна работа на футболисти и треньори. Мисля, че няма да бъде лесно на никой противник срещу нас“, коментира ръководителят на Банско.

„Срещу себе си имаме отбор с име и традиции в българския футбол, който след напускането на Ферарио Спасов само преди няколко дни имат начело един не по малко авторитетен специалист като Сашо Ангелов. Смятам, че подобни събития по-скоро сплотяват отбора, а не обратното. Според мен мачът ще бъде на надлъгване и този, който ще реализира създадените си положения, ще победи. Сигурен съм, че това ще бъде нашият отбор, за да зарадваме ръководството на общината и феновете с отличен старт в първия си домакински мач”, допълни Йордан Баряков.

За тази среща треньорът Петко Медвецки ще разчита на целия наличен състав и ще има възможност да избира между всички 25 футболисти на свое разположение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене