Наркомани окупираха жк. „Запад” в Благоевград!

С Топ Преса се свързаха жители на ж.к. Запад и поискаха среща с журналист, пред който да разкажат за това, което се случва пред блок №9. Показаха ни място на което децата им ежедневно играят, в близост до някогашното хитово заведение “Мега бургер”. От години заведението не работи и района, около него се е превърнал в свърталище на наркомани. Пълно е с използвани спринцовки на които има игли, а в спринцовките се вижда и кръв. Хората не знаели към кого да се обърнат за помощ. Първоначално искали да се свържат с кварталния, но научили, че той бил арестуван от случая със сводникът Мартин Филипов – Дебелия.

 “Мислехме да се обърнем към “Господари на ефира”, но тука едно момче каза: Защо са ви “Господарите”, там работата е много тромава… Я звъннете на вестник Топ Преса и проблемът ви е решен”.

Жителите на ж.к. Запад смятат, че наркоманите са клиенти на ЕТ „ИПСИМП по психиатрия – хоризонти – д-р Мариан Силяновски” с адрес Благоевград, ул “Иван Михайлов”, №58. Ръководител на програма и лекар-психиатър – д-р Мариан Силяновски. Лекуващи лекари – д-р Адриана Солакова и д-р Здравка Герджикова. Психолог – Венета Марина. Медицински лица – Маня Христова и Константин Христов…

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

zapad BL-4zapad BL-3zapad BL-2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене