Ръководството на „Пирин“(Гоце Делчев) кани феновете на официалното представяне на отбора

То ще се състои в събота, а началният час на събитието е 17.00 на Градския стадион 

Ето и какво се казва в поканата на неврокопчани към техните привърженици в пълния му текст:

„Уважаеми гоцеделчевци, уважаеми фенове на любимия ни „Пирин“. Имаме удоволствието да ви поканим да присъствате на официалното представяне на състава за новия сезон и да станете част от един истински празник. Празник, с който да приветстваме новия ни състав и да дадем пожеланията си за успешна кампания на футболистите ни. Целта е ясна и ще бъде преследвана до последно, защото завръщането на нашия отбор при професионалистите няма алтернатива. За да се случи всички трябва да бъдем заедно, едно цяло, а вие – нашите привърженици, сте тези, за които го има „Пирин“, заради които го има футболът и без вас той никога не би бил същият.

Нека покажем своето единство в събота на Градския стадион в Гоце Делчев, начало 17.00!

От ръководството на клуба“

За представянето управата е в процес на специална организация като е замислила да направи истински празник за своите фенове. Към момента обаче всичко се пази в тайна, но пък обещанието на своеобразния организационен комитет е, че ще бъде интересно и има приготвени изненади за присъстващите. Едно от предвидените неща е присъствието на гост изпълнители, които да пеят за всички, успя да научи ТОП ПРЕСА.

От 18.00 пък започва традиционният за подобни случаи футболен мач. Той ще бъде срещу „Беласица“(Петрич), който е втори през настоящата подготовка. Първият пак бе в Гоце Делчев и завърши 2:2 преди няколко дни като сега привържениците на „Пирин“ ще могат да видят на живо някои от последните нови попълнения.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене