Илия Карапетров разтрогна с „Пирин“(Благоевград), очакват го в родния му Гоце Делчев

Новината бе потвърдена и на сайта на „орлетата“, с което на практика се официализира „разводът“ му с тях

Логично футболистът се очаква да се завърне при неврокопчани, които напусна преди 3 години, за да търси нов път на кариерата си. Така той премина последователно през „Локомотив“(Горна Оряховица) и „Пирин“(Благоевград), за да акостира отново на Градския стадион в родния му град.

Очакването да се присъедини към възраждащия се местен тим, свързано с идването на новия спонсор Иван Арнаудов, е свързано с факта, че веднага, след като се разбра за нежеланието на Стефан Генов да разчита на него, гоцеделчевци заявиха желание да вземат младия халф. Единственото препятствие обаче бяха неуредените отношения между Илия Карапетров и „орлетата“, с които имаше действащ договор. Сега обаче всичко е уредено и той спокойно може да бъде картотекиран в отбора, ако се е разбрал за личните си условия. вероятно това се е случило, тъй като футболистът се е появил на Градския стадион в Гоце Делчев, което ясно говори за неговите намерения. При тази ситуация футболистът може да бъде заведен още днес в ЗС на БФС като редовен състезател на „Пирин“(Гоце Делчев), както и всички останали играчи за новия сезон.

Именно днес пък е и денят Х, в който ще се тегли жребият за новия сезон в югозападната „В“ група, което ще стартира идната седмица на 14 август. Церемонията ще се състои от 11.00 в сградата на БФС в присъствието на шефа на ЗС на БФС Валентин Чакъров.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене