Местния печат

„Вяра“

ВМРО-Сандански вдигна мерника на ВиК шефа Т. Гикински, спрягат гл. инж. Кабзималска за поста му

Общинските съветници от ВМРО-Сандански Николай Шаламандов, Георги Панчев, Панчо Панчев и Светослав  Димитров са вдигнали мерника на ВиК шефа Тодор Гикински. Четиримата са харесали гл. инженер Катя Кабзималска за поста на Гикински, съобщиха приближени до войводите източници на вестника.

Благоевградчанката Гергана: Собственикът на магазин „Нова“ Виктор Попов ме уволни, защото съм бременна

Собственикът на магазин „Нова“ в Благоевград Виктор Попов ме уволни неправомерно, след като разбра, че съм бременна, проплака Гергана Костадинова. Младата жена твърди, че е уволнена без предупреждение, след като не е искала да вдига тежки кашони с шампоани.

Кметът ерген на Баланово Явор Митов си търси секретарка, изискванията: Блондинка или брюнетка, да владее компютър

Един от най-известните ергени в Дупнишко – кметът на село Баланово Явор Митов, си търси секретарка. Селският управник изпълнява разпореждане на кмета на Дупница Методи Чимев, че и в най-скоро време е решен в кметството му да щъка помощничка.

Пияни роми пребиха полицаите Андон Стоянов и Радослав Митрев от Сандански, разкъсаха им униформите, докато потушават меле

Пияни роми от Сандански нападнаха зверски двама полицейски служители, изпратени на адрес, за да предотвратят пиянски скандал. Пребитите Андон Стоянов и Радослав Митрев са настанени с куп наранявания и изпокъсани дрехи в неврохирургията на санданската болница.

Търсят 1600 лв. за шахматиста шампион Константин Георгиев от Перник да замине на европейско първенство в Чехия, перничани: Съветниците получават хилядарки, защо не заделят от джоба си? 

Председателят на пернишкия шахматен клуб „Юри Бендерев – 2012” Първан Аспарухов търси съдействие от Общинския съвет, за да може 9-годишният Константин Георгиев, който е шампион на страната за 2016 г. при момчетата до 10 г. в шахматната категория блиц и бронзов медалист по класически шах, да замине за първенството. Той получи квота за участие на Европейско първенство за деца и юноши, което ще се проведе в столицата на Чехия – Прага от 17 до 28 август тази година.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене