Драмата с тъщата на шефа на Формула 1 приключи

Тя бе спасена след акция на полицията в бразилския мегаполис Сао Пауло

Майката на младата бразилска съпруга на боса на Бърни Екълстоун е добре, а във връзка с похищението и са арестувани двама души по време на атаката на къщата, където била държана 67-годишната Апаресида Шунк Флози Палмейра.

Според полицията отвличането на тъщата на първия човек във Формула 1 е планирано в продължение на няколко месеца и координирано в Европа.

Майката на настоящата съпруга на Екълстоун (Фабиана Флози) бе похитена в Сао Пауло. Апаресида Шунк бе отвлечена в петък от добре охраняемия си дом в Сао Пауло и престоя в плен 8 дни. През това време престъпниците поискаха откуп в размер на 36,5 млн. долара (120 млн. реала), който да им бъде предаден в четири торби. „Много малко хора в Сао Пауло са знаели коя е госпожа Шунк. На мнение сме, че сложното отвличане е планирано извън Бразилия от хора, които са знаели, че тя е тъща на Екълстоун. Имаме информация, която свидетелства за това, че организаторите са действали от Европа“, съобщиха източници от полицията.

85-годишният Екълстоун се ожени за бразилката Фабиана Флози през 2012 г. С предишната си съпруга Славица Екълстоун той се разведе през 2009 г. след 13 години съвместен живот. Фабиана Флози сега е на 38 години.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене