Играчите на „Пирин“(Гоце Делчев) отнесоха критики след поражението от „Септември“(Симитли) пред погледа на бъдещия спонсор

Неврокопчани претърпяха поражение с 0:1 пред собствена публика в контрола, играна в Гоце Делчев

За разлика от гостите, които само допреди няколко дни се чудеха от къде да намерят футболисти и не тренираха пълноценно, неврокопчани явно подцениха срещата. Логичното се случи и момчетата на Иво Тренчев показаха добър футбол и успяха да спечелят и победата в първия си мач за лятото, също така първи и за новия наставник начело на отбора от Симитли. Единственият гол вкара Смаил Креболиев в 40-ата минута на първото полувреме. След добра атака с участието на Асен Топузов и Ибрахим Алим, топката стигна до Креболиев, а той отбеляза на крайното 1:0 от малък ъгъл.

За неврокопчани това бе втора проверка за тази седмица, след като в четвъртък загубиха от „Вихрен” в Сандански с 1:2. Следващият мач за отбора е в Гоце Делчев в сряда срещу „Беласица” в Петрич. Случката стана според наши източници пред погледа на евентуалния бъдещ спонсор на отбора, който е наблюдавал мача и не е останал особено очарован от показаното от страна на играчите в зелено. Разочарован бе и старши треньорът на тима Анатоли Тонов.  „Не мога да съм положителен след подобен мач, но не от резултата, а от представянето на момчетата. Във физическо отношение има значително подобрение, но в техническо допуснахме доста брак и това ще бъде акцент в работата ни занапред. Играхме прибързано, неcъсредоточено, просто липсваше мисъл в доста от действията на терена. Видя се, че имаме нужда от повече мощ в средната линия, нужно е и в нападение да мислим за подобрение на играта ни. Явно е, че има нужда от нова идея в различните линии. Работим обаче с наличното като ще търсим и нови попълнения. Работим в това отношение“, каза Анатоли Тонов пред медиите след края на срещата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене