ТОВА СЕ КАЗВА ПАРАЛИЯ! Предприемачът и човек на ВМРО – Гоце Делчев Георги Атанасов купи днес поредните два тлъсти имота в град Гоце Делчев!

Днес на поредният търг за продажба на общински имоти в община Гоце Делчев предприемачът и фактор във ВМРО – Гоце Делчев, Георги Атанасов, пак се прояви като „баш паралия“ и купи поредните два имота, които притежава в района на полка. Същият вече там строи няколко къщички, но въпреки уж кризата успя да развърже още близо 60 бона, за да си разшири видимо инвестицията.

За пореден път се доказва, че в политиката е модерно да си паралия и заможен човек. Това го доказа и днес гореспоменатия фактор в самоубилата се вече ВМРО – Гоце Делчев. Самоубила се вече от хора като г – н Атанасов, който незнайно от къде продължава да „финансира“ своето собствено его. Едно, две, три… те май никога няма да стигнат. Работата е там, че за хората, на които им се обещаваше това и онова не останаха дори да оближат кокала, не да го гризнат. Впрочем го гризнаха, ама в преносния смисъл. Хора, които бяха убити в метафизичния смисъл, хора които бяха накърнени сега само ще четат и ще поплюят, ама пък в днешно време само това остана…

А и не бива да се забелязва толкова все пак. Той не е първия, нито е последния. Той е поредния модерен човек, човек „паралия“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене