Националът Илиян Мицански излиза с „Вихрен” в контролата срещу „Пирин“(Гоце Делчев)

Нападателят ще се пусне в контролата с екипа на санданчани, с които тренира от няколко дни с отбора от родния си град

Мачът между двата тима е първи в лятната им подготовка, а офанзивният е в очакване на трансфер в чужбина. Да поддържа форма е разрешени от ръководството и старши треньора Стойко Найденов, за да не губи форма. В момента той е без отбор, след като за последно игра в отбора на южнокорейския „Сувон Блу Уингс”. После претърпя операция на крака в Мюнхен, възстанови се след три месеца и в момента вече борави с топка. В момента той има оферти от различни отбори от чужбина, но все още умува коя от тях да приеме.

В този контролен мач във „Вихрен“ няма да играе напусналият централен защитник Иво Иванов, който премина в „Септември” (Симитли). Неговото място обаче ще заеме от бившия капитан на санданчани от времето им в „А” група, а после и на „Локомотив” (Пловдив), Валери Георгиев. Николай Стоилков, Илия Каталски и Николай Георгиев също ще бъдат на разположение на наставника си Стойко Найденов за контролния мач мач срещу неврокопчани.

За „Пирин” (Гоце Делчев) пък ще дебютират 21-годишният халф Асан Ракищалиев, играл за пирин гоце делчевпоследно в чешкото първенство с екипа на ФК Бърно, рожба на ДЮШ на „Пирин” (Благоевград), живеещ в момента в Бяла Слатина; Ани Петков – 20-годишен нападател от ДЮШ на „Монтана”, идващ от „Витоша” (Бистрица). Другите нови са Михаил Михайлов – 20-годишен защитник от ДЮШ на „Монтана”, играл в отборите на Козлодуй и Трявна; Радостин Урдарски – 19-годишен вратарят на юношите старша възраст на „Пирин“(Благоевград) в елитната група, 19-годишният Александър Георгиев, играл в ШЛ при младежите на „Лудогорец” (Разград), завърналият се в отбора 21-годишен халф Мариян Ловков, който миналия сезон се подвизаваше с екипите на двуги два отбора от югозападната „В“ група „Германея”(Сапарева баня) и „Рилски спортист”.

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search