ХОРОСКОП ЗА 20 ЮЛИ

ОВЕН
Сряда е преимуществена за парични печалби и мнозина от Овен ще имат придобивки. Ако те са свързани с вашия бизнес, е добре да се вслушате в съветите на ва-шите партньори. Работният ден не е гладък. Ще възникнат противоречия при някои, а за друга част от вас е характерно противопоставянето.

ТЕЛЕЦ
За Телците няма нищо по-лесно от справянето с деловите ангажименти и всякакъв вид задължения. Днес сте във форма и ще действате без излишни загуби на време и сили. Това е много добре, защото няма да се налага да отлагате дадена работа, за да осъществите предварително уредените срещи.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците са спокойни и действени в сряда. Днес ще действате по принципа на справедливостта, макар че някои от околните няма да разберат мотивите ви. Емоционалният израз на някои от вас е доста силен и не е изключено да навлезете в отрицателна фаза, която ще ви направи мрачни и противоречиви с околните.

РАК
Настроението на Раците в службата ще помръкне от противоречията, които ще възникнат, но за вас е по-добре да не се поддавате на въздействието им. По-реалистично е да се погрижите за изпълнението на задачите си и за постигането на печалба, която днес е осъществима от мнозина.

ЛЪВ
Вътрешните ви противоречия са най-трудно преодолими днес и ви правят неспособни да прецените точно ситуацията, за да реагирате адекватно. Хубаво е да се съобразите със своята особеност и да коригирате своевременно държанието си. Предупреждението е по-важно за бизнесмените. За други денят е натоварен и успешен.

ДЕВА
В сряда вие трябва да се подчините на условията, които ви се предоставят. Това е валидно както за наемните професионалисти, така и за бизнесмените. За да прокарате условията си, е необходимо да действате постепенно. Съгласете се с предложението и действайте методично за осъществяване на онова, което ще ви удовлетвори.

ВЕЗНИ
Ярко изразено е нежеланието за работа днес при много от Везните. Всъщност то може да се появи при някои, след като вече сте на работното си място, където ще възникнат неприятни ситуации. По подобен начин ще се развият отношенията и в бизнеса между партньорите и съдружниците. Бъдете гъвкави и дипломатични! Възможен е спор със съдружниците.

СКОРПИОН
Трудна е сряда за Скорпионите, защото не се чувствате достатъчно стабилни за професионалния ден. При едни се дължи на физическо отслабване, докато за други е психическа отпадналост. Рязкото ви отношение ще бъде демонстрирано по въпроси, засягащи финанси, но мнозина трябва да проведат срещи от делово естество.

СТРЕЛЕЦ
Сега вашата най-голяма грешка е, ако действате рязко и от позицията на хора, които защитават собственото си достойнство. Може би не сте в състояние да направите компромис, но в интерес на истината е необходимо да знаете, че никой не се интересува от личното ви достойнство. Обърнете внимание на здравословното си състояние, чувствате неразположение, което ще ви извади от строя.

КОЗИРОГ
Сряда носи типичните влияния на вашия знак и мнозина от Козирог ще бъдат мрачни без видима причина за състоянието им. Ако се поддадете, ще последват редица неприятности, които имат отношение към вашите делови действия, към контактите и интимните взаимоотношения. Бъдете търпеливи, за да успеете. Заемете се с неотложните задачи, за да имате някакъв полезен ден. Очертава се успешно делово пътуване.

ВОВОДЛЕЙ
Сряда ще ви донесе успех в професионалните дела, макар че за мнозина работният ден ще бъде мъчителен. Дължи се на семейни проблеми и финансова несигурност, валидна при мнозина. Тенденцията продължава и опитите ви да я прекъснете сега ще останат безрезултатни. Очакват ви срещи с приятели, които донякъде ще разведрят ума ви.

РИБИ
Денят не е лош за Рибите и можете да действате успешно за реализирането на съответните задачи, но не бива да се поддавате на настроението си, което сега не е добро. За мнозина е твърде важно да осъществяват предварително уговорена среща. Ще постигнете в разговорите онова, което желаете. Запазете добрия тон и не влизайте в спорове и препирни, особено с хората, от които зависите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене