Местния печат

„Вяра“

Животновъд №1 в Кюстендилско Георги Малинов:В битка за пасища Асен Георгиев от Дупница и биячи бесиха пастира ми Стоян Добрев, биха с въже през гърдите колегата му Румен Величков

„Пастири терористи, начело с Асен Георгиев и баща му Георги, пребиват, бесят, връзват за дървета със сезал моите работници в безпощадна битка за пасища. Не подбират средства и похвати, с мръсна поръчка, изпълнена от благоевградска медия, с компромат обявиха стадото ми за болно и пръскащо зарази. Терорът продължава от години, търпях жестоки издевателства 3 години до завчера, когато ми приписаха глави и трупове на крави, болни от нодуларен дерматит. Моята жалба за терора и боя над служителите ми отлежава вече месец в прокуратурата в Дупница”, това обяви пред вестник „Вяра” изпадналият в жестока безизходица животновъд Георги Малинов, който има стадо от над 2000 глави добитък – крави, биволи, юници, коне, притежава и мандра.

 Наливат 100 000 лв. в опасната сграда на областната администрация в Перник, нацепена е от мощното земетресение преди 4 г.

С 95 375 лева ще се бръкне областната управа в Перник за инвестиционен проект на административната си сграда. Тя се нуждае от спешен ремонт, тъй като след голямото земетресение е нацепена и опасна. Ремонтът трябва да се извърши по спешност, посочиха от администрацията на губернатора д-р Александър Александров. Това е и поводът за обявяването на обществена поръчка.

Съдията, оправдал Братя Галеви, Мирослав Начев наказа с 2 г. затвор Орлин Росенов от Кюстендил за кражба на трион от изоставена къща

Съдията, оправдал Братя Галеви, Мирослав Начев от Окръжния съд в Кюстендил заключи за 2 г. в затвора Орлин Росенов от село Копиловци за кражба на трион и медни съдове. Орлин излезе от затвора в Бобов дол преди 2 месеца, но отново се върнал към кражбите. Заради последното посегателство пък съдия Начев го върна зад решетките.

Най-силният мъж на света Димитър Саватинов от Гоце Делчев с нов рекорд! Посвети вдигането на 141 кг за рождения ден на жена си Кет

Българският силов атлет Димитър Саватинов от Гоце Делчев записа нов световен рекорд на сметката си. Най-силният мъж на Америка признава, че никак не му е било лесно да вдигне и балансира 141 килограма и че е много щастлив да посвети постижението си на съпругата си Кет точно за рождения й ден.

Зам.-ректорът проф. д-р Антони Стоилов: Почти на 100% са пълни специалностите в ЮЗУ със задочна форма на обучение

Почти всички 13 специалности, по които ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград приемаше кандидати за задочно обучение, са запълнени след записалите се на първо класиране студенти, съобщи заместник-ректорът проф. д-р Антони Стоилов.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене