„Вихрен“(Сандански) и „Пирин“(Гоце Делчев) играят контрола в четвъртък

Двата тима ще се срещнат на официалния стадион в Сандански, след като отпадна опцията срещата да се играе другаде

Неврокопчани ще пътуват за курортния град и там ще бъде дебютът, макар и неофициален, на новия старши треньор Анатоли Тонов, а така също и на помощника му Атанас Устаилиев. Мачът ще бъде първи с екипа на неврокопчани и за новите попълнения Михаил Михайлов, Александър Георгиев, Александър Георгиев и Радослав Урдарски. Отново с екипа на отбора от града край Места ще облекат завърналите се в състава Атанас Спириев, Иван Макриев и Ангел Юсев, който ще изпълнява ролята и на играещ треньор на вратарите.

За „Вихрен“ от състава ще липсва оперираният защитник Илиян Панчев. Лично който мина процедурите по възстановяване в „Дианабад” и последна седмица ще продължава да се готви вече леко с топка самостоятелно. От отбора са оптимисти, че той ще може да се присъедини към отбора и да участва в защитния вал а своя отбор.

В ролята на опонент на неврокопчани ще се изправи бившият им футболист Валери Георгиев, който ще бъде капитан на тима. При сандансчани вече занимания водят Емил Тренков, Николай Стоилков, завърналият се от Германия Илия Каталски и Николай Георгиев.
Старши треньорът на мъжкия отбор на ОФК „Вихрен” Стойко Найденов пък даде да се разбере, че ще натовари всички налични футболисти през седмицата в предстоящия двубой срещу „Пирин” (Гоце Делчев) и след това в събота във втората контрола за подопечните му Тя ще се играе от 10.30 часа срещу юношеския тим на „Пирин” (Благоевград), отново на градския стадион в Сандански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене