ВИДЕО: Спортният директор на ЦСКА-София, благоевградчанинът Ст. Стоилов: Чакаме само още един нов, излизаме за титлата и купата през новия сезон!

Целите са шампионска титла и Купата на България, призна Стойчо Стоилов

Спортният директор на ЦСКА-София Стойчо Стоилов призна след прибирането на тима от лагер в Австрия, че „червените“ чакат само още един нов играч, а поставените цели пред отбора са шампионска титла и спечелване на Купата на България.

„Не трябва да летим в облаците. Има още доста какво да се иска от отбора. Има доста по-големи възможности и се надявам да продължаваме да подобряваме играта си. Трябва да питате треньора дали е доволен. Той не се е прибрал тайно, а имаше проблем с полета ни. Наложи се лагера ни да бъде удължен с още един ден“, обяви благоевградчанинът на летище София, цитиран от Блиц Спорт.

„Ще дойде нов играч, но не се знае дали ще е португалец. Не искам да говоря на тази тема. Чакаме само още един нов. Гръбнакът ще е този отбор, който беше в Австрия“, коментира спортният директор по повод информациите за трансфер на португалския олимпийски национал Гонсало Пасиенса.

„Много се изприказва и се изписа, но всичко се разви добре за нас и ЦСКА ще играе там където трябва – на стадион „Българска армия“. На мача с Удинезе ще се види доколко сме готови за шампионата. Очаквам да дойдат много хора, особено след силния мач с Интер. Целта пред нас е Купата и титлата на България“, допълни Стойчо Стоилов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене