Чаровната адвокатска двойка – Кремена Масърлиева и Александър Гюнджиев, се врече във вярност и любов пред стотици гости

Тежка сватба в гоцеделчевския ресторант „Орбел“ вдигнаха известните адвокати от местната колегия – Кремена Масърлиева и Александър Гюнджиев, на която десетки техни колеги им пожелаха от сърце красив, щастлив и дълъг семеен живот.

Големият ресторант, който се намира в приказния парк на Гоце Делчев, едва събра около 500-те гости и роднини на младоженците. Гражданския си брак младото семейство сключи в беседката на парка, където сватбари и роднини си направиха най-красивите и екзотични снимки за спомен от прекрасния сватбен на Кремена и Александър.

Майката на булката Анета пристигна за щастливия повод чак от Испания, където е на гурбет. След младоженците Анета бе най-щастливият човек на прекрасната и стилна сватба на дъщеря си.

Двойка гълъби пуснаха в небето за много любов и щастлив брак на младото семейство адвокати, а гайдарят, който бе истинската атракция на тържеството, следваше чаровната булка неизменно.

Адвокат Кремена Масърлиева е от сатовчанското село Слащен, а адвокат Александър Гюнджиев от село Корница, община Гоце Делчев.

Двамата адвокати имат кантори в Гоце Делчев и са част от голямата адвокатска гилдия, която също се весели до късно вечерта в събота на голямата сватба, за която вече се говори, че е една от най-красивите и елитни за 2016 година в Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене