Преглед на местния печат

„Вяра“

100 души начело с д-р Л. Таушански скочиха в защита на шефа на общинската болница в Дупница Р. Тимчев, борят опитите за преврат на К. Бонев и К. Кирилов

Над 100 лекари, медицински сестри и персонал от общинската болница в Дупница, или 80% от персонала, начело с бившия управител д-р Любомир Таушански са сложили подписите си в подкрепа на новоназначения управител на лечебното заведение Росен Тимчев.

Читателите сигнализират: Служители на ВиК – Самоков избиват пъстървата в Леви Искър с ток, продават я в Боровец

Работещи в пречиствателната на Мала църква и ВЕЦ-а към ВиК-Самоков избивали пъстървата в река Леви Искър с ток и след това я пращали за продан в Боровец, настояваме шефът на ВиК-Венцислав Тодоров да се самосезира, алармира читател на в. „Вяра”, пожелал анонимност.

48-год. Петранка Янкова заби колата си в дърво на път за работа, тялото й се прекършило на две

48-годишната Петранка Янкова от петричкото село Коларово намери смъртта си на пътя вчера сутринта при пътен инцидент между селата Първомай и Беласица. По първоначални данни жената е управлявала стара кола, изгубила е управлението и се ударила в дърво вдясно от пътя.

Откраднаха злато, документи и пари от жилището на дома на собственика на „Пирин Голф” – Разлог, Игор Ример

Неизвестни обраха жилището на единия от собствениците на Комплекс „Пирин Голф” – Разлог, руснака Игор Ример. Крупният обир е извършен във вечерните часове в понеделник, докато той бил в комплекса. Крадците успели да задигнат метална каса с голяма сума пари, документи и златни накити, разкриха източници на „Вяра”. Сигналът за обира е постъпил на тел. 112 около 21:00 часа лично от Игор Ример малко след като се прибрал в жилището си в града. Той останал изключително изненандан от гледката вкъщи и светкавично се обадил на ченгетата за помощ.

30-год. работник Георги полетя от 4-метрова стълба в „Метро” – Благоевград, с охлузвания е

30-годишният Георги от Благоевград падна от четири метра в благоевградския магазин „Метро” при злополука. Инцидентът стана половин час преди обедната му почивка. За щастие младият мъж се отърва само с леки охлузвания по ръцете и краката. След обстоен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене