142 пенсионери от Гоцеделчевско ще получат по 20 лева от кампанията на Мая Манолова “Великден за всеки”

142 пенсионери от Гоцеделчевско получават ваучери на стойност 20 лв. от кампания “Великден за всеки” – “Дари празник на баба и дядо”.  От община Гоце Делчев са 81 човека, 20 от община Гърмен, 21 от Сатовча и 21 от Хаджидимово.

Над 620 000 лв. са събрани от кампанията на омбудсмана на Р. България Мая Манолова. Списъците на пенсионерите, които ще получат ваучер, на стойност по 20 лв. са обявени на сайта на омбудсмана, по области, както и в централните клонове на Български пощи по общини, от където се и получават.image.php

Омбудсманът отправи специална благодарност на своите партньори БЧК, лицата на кампанията – Николина Чакърдъкова, Криско, Йордан Йовчев, Тити Папазов, Деси Бакърджиева, Тончо Токмакчиев, Румен Луканов, на медиите, работодателските организации, българския бизнес.

На 4 май 2016 г. списъците ще бъдат актуализирани по общини с още имена, уточниха от пресцентъра на Националния омбудсман.

В клона на Български пощи в гр. Гоце Делчев първите четирима са получили своите ваучери в последния работен ден пред Великден, останалите ги получават от днес, съобщи директорът Катерина Янудова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене