Психарят убил полицая с изстрел в главата, на друг откъснал ръката

убийство лясковец

Стрелецът убиец от Лясковец убил полицая с изстрел в главата, на друг откъснал ръката, съобщава „24 часа“. Загиналият е набор 1971 година и е роден във Велико Търново. Той е от отряда на баретите в София.
Акцията е била координирана, след като дълго време са имали информация, че мъжът е имал незаконни оръжия.
Директорът на училището Николай Кожухаров заяви, че нападателят Петко Петков е отправял нецензурирани писма, че ще се саморазправи с него. Писмата са от 3-4 месеца. Кожухаров е подал жалба в районното управление още на 20 февруари. „След жалбата имаше патрулки в района на училището. От 2 г. не съм го виждал на живо“, каза Кожухаров.
Спецполицаите са направили психопата от Лясковец буквално на решето. Петко Савов Петков е докаран във великотърновската болница с няколко прострелни рани в корема, съобщи за БЛИЦ шефът на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ – д-р Стефан Филев.
„Пациентът е докаран в шоково състояние, вкарваме го за операция по спешност. Има опасност за живота му“, уточни д-р Филев.

Тримата пострадали полицаи са в стабилно състояние, те са били простреляни в ръцете, коментира още за БЛИЦ шефът на болницата. По думите му в момента служителите на реда се подготвят, за да бъдат транспортирани до столицата.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене