Аквапарк Благоевград – място за забавления и пълен релакс с ново игрище за плажен волейбол, пет водни пързалки, маси за тенис и открити барове

Всички атракциони, шезлонг и чадър включени в таксата от 5 лв., плувците след 17.00 ч. с вход 3 лв.

изтеглен файлС ново игрище за плажен волейбол Аквапарк Благоевград откри сезона на плажните забавления 2016 г. Петте различни водни пързалки и басейнът с изкуствени вълни гарантират на деца и възрастни всеки ден весели емоции и прохлада в летните горещини, а любителите на тениса могат да го практикуват по бански в умален мащаб – с хилките на маса.
В таксата от 5 лева за вход са включени ползването атракционите без изключения заедно с шезлонг и чадър. Откритите барове предлагат шейкове, разхладителни напитки, коктейли и сладолед, а за гладните има отделен бар с пресни сандвичи и изобилие от сладкиши.
Любителите на плуването са обект на специално внимание от страна на персонала, само срещу 3 лв. вход те могат да се наслаждават на любимия си спорт всеки ден след 17.00 часа, до 20.00 ч., когато комплексът затваря врати, да подобряват лични рекорди, или просто да се наслаждават на удоволствието да плуват.
Качеството на водата в целия комплекс се следи постоянно, а проби от нея се изпращат редовно за изследване от контролните органи, гарантират спокойствието на всички от екипа на Аквапарка.
Трета поредна година Аквапаркът не изневерява на традицията си да работи с доставчици само на територията на община Благоевград, като така подкрепя местния бизнес.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене