ВИДЕО: Ученически спортен турнир, организира днес младежката структура на ПП ЛИДЕР в Гоце Делчев

Untitled-1

Да оставят за малко виртуалния свят и да контактуват реално чрез спорт младите хора, е идея на местната младежка структура на ПП ЛИДЕР в Гоце Делчев, за организирането на днешният спортен турнир. Да участват в турнир по баскетбол и футбол, младите неврокопски „лидери“ , поканиха учениците от прогимназиалните класове на трите основни училища в Гоце Делчев. Сформираха се два отбора по баскетбол – от Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и Второ ОУ „Гоце Делчев“. В надпреварата по футбол, със свой отбор се яви и Трето ОУ „Братя Миладинови“.
Победители в оспорваните срещи по баскетбол, бяха отборът на Второ ОУ. Още по оспорвана бе надпреварата в турнира по футбол. В този популярен спорт най-добър се оказа отборът на Първо основно училище. Втори се класира отборът на Трето ОУ, а на трето място – отборът на Второ ОУ.
Да уважат инициативата, в Гоце Делчев бяха и областния координатор на партия ЛИДЕР, Петър Петров и организационният секретар на партията в Пиринско, Валери Манов. „Някои може би ще кажат, че сме тук да си правим политически ПИ-яр, но категорично заявяваме, че ПП ЛИДЕР не участва в изборите за европейски парламент и за това, нашата партия не провежда предизборна кампания. Тук сме само за да подкрепим идеята на нашите млади колеги от Гоце Делчев, защото от все сърце подкрепяме всяка инициатива за популяризиране спорта сред младите хора“, каза г-н Петров. Двамата областни лидери на ПП ЛИДЕР, връчиха купи и медали на победителите, а всички участници в турнирът бяха удостоени със специални грамоти.

_MG_4774

_MG_4775

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене