На втори регионален събор се събират в събота на Попови ливади ловджиите от Гоце Делчев, Сандански, Петрич и Разлог

За втора поредна година Инициативният комитет при ловните дружества в Гоце Делчев, Сандански, Петрич и Разлог организира грандиозен ловен събор в курортното село Попови ливади край Гоце Делчев.

DSCN9773-1024x768По програма ловното събитие ще започне в 10:30 часа с полагане на венци и цветя на лобното място на Яне Сандански. Час по-късно на тържествена церемония пред паметника на Гоце Делчев в едноименната местност ще се поклонят и ще поднесат венци и цветя организатори, гости и ловджии.

Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим ще отслужи водосвет и ще освети ловните знамена на четирите дружества – Ловно-рибарско сдружение „Сокол” – Гоце Делчев, ЛРД „Сокол-1920” – Сандански, ЛРД „Петрич-1914” и Ловно-рибарско дружество – Разлог.

Официалното откриване на II Регионален ловен събор е предвидено за 12:30 часа на сцената в село Попови ливади. Организаторите от Инициативния комитет при четирите ловни дружества от Гоце Делчев, Сандански, Петрич и Разлог канят своите членове, техните близки и жители да посетят в събота мащабния събор и да прекарат един прекрасен и прохладен почивен ден сред невероятната природа с приятели и колеги, много музика, веселие и изненади.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене