С нов треньор на модерен стадион „Септември“(Симитли) прави силен отбор с местни момчета

22–ма футболисти събра новият селекционер на „Септември“(Симитли) Иво Тренчев на първа тренировка

„Септември“(Симитли) започна лятната си подготовка. Представителният тим ще тренира на новия модерен стадион в Симитли, като някои от мачовете ще бъдат и на осветление.

Гръбнакът на отбора е набавен, като целта е дасептември симитли 2 се налагат по-млади момчета, казаха от ръководството на отбора. Перспективата е да се направи силен отбор с местни момчета, които да се преборят за промоция в професионалния футбол след 1-2 години, като отборът стане по-обигран. Ръководството ще пренасочи много голяма част от средствата към детско-юношеската школа, защото без нея трудно се прави местен футбол. Заедно с тях, както се прогнозира първоначално

На стадиона септември симитли 1в Симитли се събра отборът и цялото спортно-техническо ръководство. Отец Методи отслужи тържествен водосвет за старт на тренировките, първата тренировка не пропусна и общинският кмет Апостол Апостолов.

Веднага след тържествения водосвет футболистите гръмнаха бутилки с шампанско, подкрепиха се с питка и започнаха първата си тренировка.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене