Преглед на местния печат

„Вяра“
21-годишният Мартин Васев от Дупница надви конкуренти от 3 континента за място в администрацията на Обама
21-годишният дупничанин Мартин Васев стана служител на американското правителство и има достъп до Държавния департамент на САЩ. Вече втори месец Васев стажува в Асоциацията на американската дипломатическа служба (American Foreign Service Association, AFSA).

Кюстендилското джипи д-р Станислав Кръстев умори 60 кг сом: Щяхме да го пуснем, но той умря от изтощение, сега ще се почерпим
Личният лекар Станислав Кръстев, обгрижващ възрастните от Каменичкия край, конкретно селата Гърляно, Гюешево, извади 60-килограмов сом от язовир „Берсин“ край Кюстендил. Доктор Станислав Кръстев е дългогодишен риболовец. „Риболовът е спорт, тръпката е да хванеш рибата, не е за изхранване, в риболова има адреналин, скъп спорт е.

Финансистът Е. Хърсев за ужилените от пирамидата в Дупница: Знаели са какво подписват, в популярни каси трябва да участват финансово грамотни хора, няма закон, защитаващ глупаците
„В Сливен и Дупница не става дума за пирамиди, а за кооперация. Ако получат печалба от кооперацията, могат да изплатят и 200% дивидент на членовете си”, коментира в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия финансистът Емил Хърсев по повод фалиралата популярна каса в Дупница и случая със сливенската каса.

Драснаха клечката на пежото на жената на Байкото от Сандански, авер на Ембака
Лек автомобил „Пежо 206”, собственост на съпругата на Илиян М.-Байкото, авер на сканадлно известния Емил Чачев-Ембака, лумна като факла през изминалата нощ в Сандански.

Николай Бошкилов оглави и Областния съвет на БСП в Пиринско, ще съвместява постовете на общински и областен лидер на партията
Николай Бошкилов е новият председател на БСП в Благоевградска област. Той смени на ръководния пост Юлиян Гошев. Бошкилов бе избран единодушно по време на конференция вчера. За партийния форум пристигна активистът от ИБ на Националния съвет Костадин Паскалев – бивш кмет на Благоевград, който отговаря за организациите в региона.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене