Астро съвет: Реализирайте всякакви смели идеи днес

Поради изобилната информация най-важното се изплъзва от погледа. Подробностите пречат да се види цялостната картина. Засилва се склонността към преувеличаване и изкривяване на действителността. Решението на множество проблеми предизвиква раздразнение. Периода влияе върху нервната система, пише novini.bg. Лошо протичане на интелектуалната дейност. Възможно е получаване на лоши новини. Старайте се да не вземате важни решения. Не е подходящо за общуване особено с близките. Лесно могат да възникнат спорове, конфликти, разправии. За предпочитане е уединението и спокойната обстановка. Песимизъм, потиснатост, лошо настроение, лесна раздразнителност. Аспекта ще влияе най-силно днес, постепенно ще отслабва в следващите дни.

Луната е в знак Водолей. Когато е в този знак започват да се прокрадват бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно. Хората са склонни да извършват странни, нелогични действия, да казват шокиращи неща, да се отличават от тълпата, да споделят своите необичайни проекти, привичното им се струва скучно. Получава се възможност да видим новото в добре познатите ни неща, да открием качества в другите, които досега не сме забелязвали. Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко. Властва неопределеността. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели, търсене на съмишленици. Подхожда за реализация на всякакви смели идеи. В такива дни ни интересуват повече нашите приятели отколкото роднините и е много приятно да провеждаме времето си с тях и с хора, които ни разбират. Може да изоставим старите си планове и да се захванем с нови.

19-ти лунен ден – той е тежък и опасен. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Ден на нашите заблуждения и грешки. Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Препоръчва се в този ден да се връщат дълговете, да се прощава на тези, с които сте сърдити.

Отношения – Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката.

Секс – Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден – никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите с вана с топла вода, но да не е билкова.

Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

www.blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене