Изключителни емоции и много добри изпълнения показаха, че гоцеделчевският баскетбол е по жив от всякога

Това показа поредното издание на традиционния стрийтбол турнир в Гоце Делчев, който за разлика от наложената през годините традиция преместиха мястото на провеждане от ПМГ „Яне Сандански“ в Първо основно  училище „Св. Св. Кирил и Методий“

За участие в надпреварата отново сили мериха детски, дамски и мъжки тимове, които след оспорвани срещи определиха шампионите в надпреварата, организирана от младежкото обединение на БСП в града край Места.

При децата спечели отбор „Тигрите“ съставен от Костадин Касапов, Димитър Бунев и Йордан Шапков, които показаха, че името им не е избрано напразно и се бориха до последно за титлата. Те показаха, че в бъдеще може да се вярва на тях и те да бъдат бъдещите баскетболни звезди от Гоце Делчев.

При дамите след изключителна игра и без загуба победи чаровното трио „Блондс“ – Ралина Джугданова, Василка Темелкова и Елена Прокопова.баскетбол 2

Естествено, че в мъжкия поток бе най-интересно заради традиционно големия брой отбори, които участваха и изключително равностойното им представяне. Над всички в небивалата конкуренция бяха Йордан Кирев, Стоян Джуров и Пламен Панделиев, които съвсем заслужиха първата награда, след като с представянето си напълно бяха в унисон с името, под което се включиха в турнира – „Дрийм Тийм“.

Доста емоционално бе и състезанието за стрелба от линията на трите точки, в който участие взеха 29 състезатели.Там най-добра стрелба показа Пламен Панделиев, който взе и приза за най-добър стрелец.

Спортният празник приключи със забавната игра „Хвани си топка“, която донесе награди и на най-малките.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене