Стрийтбол в Гоце Делчев тази събота

Става дума за превърналия се в традиционен турнир, който събира малки и големи баскетболисти заедно

Той се провежда за пета поредна година и се превърна в едно от спортните събития в Гоце Делчев, което приковава вниманието и носи много настроение. За съжаление идилията щеше да е пълна, ако можеше да съвпадне с 1. юли или иначе казано Джулай морнинг, но в крайна сметка ще бъде отново празник.

Организаторите обявяват, че състезанието стартира тази събота от 09.00 часа в двора на Първо основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев. Желаещите ще се записват на място като ще бъдат разделени на групи по възраст и пол.

Мачовете ще се играят по правилата на уличния баскетбол – стрийтбол в отбори по трима, а сблъсъците под коша ще бъдат в блиц формат – по 10 минути.

Организаторите очакват да се запишат отбори на различни възрасти, които да участват не само заради спорта, но и за купона. Както е по традиция освен играта вниманието ще бъде фокусирано и от хубавата музика, която неминуемо е част от доброто настроение на събитието. За това то да бъде на ниво между играчи и зрители ще се грижи DJ Mistery man.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене