ХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ

зодии

ОВЕН
Денят е добър за продажби или сделки с недвижимо имущество. По-лесно от очакванията ви ще се осъществят финансовите операции, които са ви необходими. Въпреки всичко избягвайте подписването на документи, обмисляйте детайлно всичко, преди да вземете окончателно решение.

ТЕЛЕЦ
Съдбата е благосклонна към колективните начинания. Лесно намирате достъп до влиятелни личности, с които ще влезете в съдружие, което би било от полза и за двама ви. Дребен финансов пропуск може да ви донесе повече допълнителни разходи и множество неприятности.

БЛИЗНАЦИ
Днес влиятелна личност ще ви окаже истинска услуга, изключително полезна за работа, с която се занимавате. Въпреки доброто начало ще ви бъде трудно да се отърсите от чувството на обезвереност. Днес ще ви се струва, че останалите само ви критикуват и блокират усилията ви.

РАК
Децата от Рак ще бъдат наказани днес поради това, че са забравили своето място и задълженията си в семейството. Малките от Рак трябва да знаят, че също имат някои отговорности в дома. Работещите ще имат ползотворен ден, като за разнообразие може да си позволите малко удоволствия.

ЛЪВ
Подходящо време да прекарате няколко спокойни дни вкъщи. Дори да се налага да работите, опитайте се да бъдете колкото се може повече време у дома. Избягвайте сблъсъци и публични изяви. Занимавайте се със спокойна творческа работа вкъщи. Уморени сте от общуването с хората.

ДЕВА
Петък оказва своето плодотворно влияние за участието в групи, преследващи хуманитарни клаузи. Деви, споделете вашите надежди и мечти с приятелите си. Контакти през главата на вашия партньор са в състояние да породят негодуване и напрежение. Не се поддавайте на провокативни думи.

ВЕЗНИ
Може да се опитате да поговорите с началника си за повишаване на заплащането. Но трябва предварително да обмислите какви са заслугите ви, защото днес ще ви бъде трудно да общувате. Пътуванията през днешния ден ще ви струват скъпо и ще ви разочароват. Потърсете приятелски съвет.

СКОРПИОН
Днес ще отделите време за личните си нужди и желания. Отношенията между вас и партньора ви са великолепни. Сега повече от всякога се чувствате по-близки и необходими един на друг. Някой роднина може да ви съобщи неприятна вест, но вие сте достатъчно силни, за да се справите с всичко.

СТРЕЛЕЦ
Ако имате неприятности по данъчни въпроси, време е да се обърнете към специалист. Що се отнася до някои въпроси, свързани с дома ви, крайно време е да вземете нещата в свои ръце. Близките ви приятели могат да помогнат, но безкрайните дискусии няма въобще да ви бъдат от полза.

КОЗИРОГ
В петък е възможно да впечатлите важни личности, ако успеете да докажете, че държите на колектива. Не показвайте своята липса на самоувереност, излагайки прекалено много схеми и факти относно участието ви в хуманни начинания. Насочете се направо към основната тема.

ВОДОЛЕЙ
Работа, включваща грижи за другите, ще върви добре. Онези от вас, които са на ръководна длъжност, ще трябва да поемат задълженията си. Началникът ви ще бъде доволен. Закъснял телефонен разговор може да означава загуба на пари. Ще имате дребни семейни неприятности.

РИБИ
Вероятно ще пътувате, за да се срещнете с изключително важна личност. Ще трябва да се справите с неприятна новина у дома. Тъй като се чувствате уверени и силни, ще се окажете добра опора за роднините си. Имате семейни проблеми, които ще ви попречат да се позабавлявате.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене