Мутри бият и тероризират клиенти на плажа в спа комплекс „Алфа“ – Добринище!

Възмутените жертви в редакцията на югозападния таблоид: Собственикът да си ни върне парите!

Радослава СТОЯНОВА
1В Добринище на баня. В града се намира развлекателният комплекс с най-големия плаж в региона на Банско и Добринище – „Алфа СПА и пул“. В него може да възстановите силите си след физическо натоварване по ски пистите в района на топлия минерален басейн. Водата тук намалява нивото на стреса, помага при травми и разтягания, а релаксиращата й сила прави потапянето в горещия басейн, обграден със снежни преспи, невероятно преживяване. Центърът е захранен с минерална вода от собствен водоизточник, а водата в басейна се филтрира постоянно с модерни съоръжения. 7 лв. на посещение от 9:00 до 22:00 ч.
Звучи ви рекламно – да, лоша реклама няма, но не и когато клиентите ядат бой и стават жертви на терор. Знаем, че районът на град Добринище и Банско е средите на селските комплексари и на мутри ментета, които във всяко едно време на денонощието са готови да те поизтупат, само ако сметнат, че си си гледал накриво. Не са един или два случаите, в които туристи в Банско и Разлог срещат погледа на местен бабаит и той им се изрепчва в лицето „Ще па се, умира ле ти се!“ и отведнъж ценностната ти система и мироглед се рушат и стопяват немедлено. По същия начин са се почувствали и клиенти на най-големия плувен комплекс в региона „Алфа“ миналия уикенд, които били принудени да си платят пътните, входа и сметките, за да ядат бой и да бъдат тероризирани от местни гавази, дошли на панаир и досущ като магарето да си покажат магарията на правилното място. С нас се свързаха Стоян Панов, Вили Кардарашева и ред други клиенти на комплекса, които поискаха през нашата медия сметка на собственика на плувен комплекс „Алфа“ защо е допуснал да бъдат жертва на бой и тормоз.
„Всичко започна миналия уикенд, когато аз и съпругът ми отидохме на плаж в Добринище. Признаваме си, че това ни е за последен път. Около обед на плажа се появиха над десетина едри момчета, които се държаха така, сякаш плажът е тяхна собственост. Без да питат, завзеха най-хубавите места, на хора, които си бяха сложили кърпите на шезлонг да си го запазят и се къпеха в басейна, нагло и демонстративно им бе показано, че мястото вече не е тяхно, като се хвърляха кърпите на пода… повечето приеха страхливо, че са жертва на мутрите, докато аз и съпругът им се опълчихме… Съответно със смях и подигравка момчетата предупредиха мъжа ми, че ако не му се „умира“, да си мълчи, той обаче продължи да им държи сметка и дори се опълчи и на собственика защо оставя това да се случва. Съответно собственикът му каза „Ехе, кой знае какво е станало, намерете си друго място“ – това още повече ядоса мъжа ми и той продължи да хули наглеците. За беля. Няколко от мутрите, говорещи на бански или добринищки диалект, скочиха и го набиха… Псуваха и буквално ни изгониха… Обърнахме се към полицията и ден по-късно разбираме, че след като напуснахме комплекса, мутрите дори са се сбили между тях…Защо се случва това? Не е ли длъжен собственикът на комплекса да ни върне парите в такъв случай? Нека се произнесат институциите…“, разказа специално за Топ Преса Вили Кардарашева. Обърнахме се към институциите, откъдето ни потвърдиха за масовия бой, случил се в комплекса, от ръководството на самия комплекс отказаха коментар. Настояваме всички компетентни институции да направят пълна проверка по случая, да се произнесат своевременно и всички виновни да бъдат наказани.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене