Дупнишката мадона Сашка Васева пред югозападния таблоид за най-голямата драма в живота ѝ: Сърцето ми ще се пръсне от болка, но връщане назад няма

Фoлĸ дивaтa Caшĸa Baceвa пoлyчи пoдĸpeпa oт cвoитe ĸoлeжĸи в бpaншa. Mнoгo oт изпълнитeлитe нa „Πaйнep“, „Apa мюзиĸ“ и дpyги мyзиĸaлни ĸoмпaнии ca ce oбaдили личнo нa блoндинĸaтa, зa дa ѝ изĸaжaт cъбoлeзнoвaния зa cмъpттa нa мaйĸa ѝ Cийĸa

Костадин МАРКОВ

– Здравей, моментът не е много удачен, затова първо да изкажем благо­дарността си, че показахте сила да ни вдигнете теле­фона. Как се чувствате след случая с майка Ви?

– Ох, здравейте. Как да се чувствам. Преминавам през най-големия кошмар в живота си. Няма по-голя­ма мъка от това да загубиш родител. Няма какво повече да кажа..

– Разбира се, че това е голям удар за Вас. Какво следва от тук нататък?

– Какво следва ли? Не знам. Може би вече ще от­делям повече внимание на близките ми хора. Винаги в живота се случват таки­ва неща, но не ги мислиш и в момент, когато всичко се стовари върху теб, тога­ва вече гледаш през друга решетка. Сърцето ми ще се пръсне от болка, но връща­не назад няма.

ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ НЕ СЪМ ПРЕКАРАЛА ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ С НАЙ-ВАЖНИЯ ЧОВЕК В ЖИВОТА МИ,

човекът, благодарение на който съм сега такава.

– Ще продължите ли ка­риерата си?

– Кариерата… Цял живот я мисля тази кариера и какво става накрая? Кариерата си е кариера, случилото се сега е съвсем различно. Не мога да мисля за друго в момен­та. Надявам се времето да излекува по някакъв начин малко от тази болка в сър­цето ми и да продължа на­пред с вдигната глава.

ЗНАМ, ЧЕ МАМА ЩЕ МИ ПОМА­ГА ОТГОРЕ

и й обещавам, че един ден, когато ида при нея, ще й бла­годаря за всичко и ще я пре­гърна силно.

– Усещате ли подкрепа от някой сега?

– Да, разбира се. Колежки от цял свят ми звънят да ме пи­тат как съм, но болката си ос­тава. Няма как да е другояче…

– Благодаря, Сашка, на­дявам се да не Ви притес­нихме много в този тежък момент.

– Няма проблем.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене