Бивш футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) донесе победата на „Септември“(Симитли) срещу „Ботев“(Ихтиман).

Воденият от Иво Тренчев отбор надделя с 1:0 в поредния си мач от предпоследния XVI кръг на Югозападната Трета лига

Момчетата на домакините започнаха мача отлично и много убедително, като единственият и победен гол бе реализиран в 3-тата минута. Той бе дело на бившия играч на „Пирин“(Гоце Делчев) Смаил Креболиев след страхотно изпълнение с глава, с което донесе така ценния успех за домакините. През първото полувреме „Септември“ имаше още положения, които не можа да реализира и да увеличи разликата в резултата.

През второто полувреме играта стана доста изнервена от страната и на двата отбора. Съдийството беше спорно в много от ситуациите, което изнервяше обстановката на терена. „Септември“ показа дисциплинирана игра и трудно допускаше противника в своята половина, но не успя да изиграе своите ситуации правилно. Така симитличани завършиха с победа, макар че получиха и доста критики относно ефективността си пред гола.

Следващата среща на „Септември“ е на 23-ти ноември (сряда), в Сапарева баня, където момчетата на Иво Тренчев ще се изправят срещу „Германея“ в отложен мач  от  XIII кръг. При победа тимът, воден от Иво Тренчев ще се доближи до челната тройка като ще намали разликата си с „Пирин“(Гоце Делчев) на само 1 т. преди последния кръг идната седмица. Тогава неврокопчани ще гостуват на втория във временното класиране „Струмска слава“, а отборът от Симитли ще бъде гост на „Пирин“(Разлог)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене