ВИДЕО: Банско с цял куп нови играчи, бивши гоцеделчевски звезди сред тях

Банско започна тренировка с много футболисти, които дойдоха да търсят слава с екипа на тима, но и с липсата на други, които вече се готвят с нови клубове.
Сред липсващите бяха преминалите в новаците в „А“ група Георги Кременлиев – „Дунав“(Русе) и Илия Мунин – „Верея“(Стара Загора), а така също Красимир Николов, който също има оферта от „Верея“, Атанас Чепилов и заминалите за Англия Благой Родов и Марио Атанасов. Липсваха още вратарят Александър Стоянов и осъществилия трансфер съвсем наскоро Костадин Слаев, който премина във „Верея“.
Както ТОП ПРЕСА по-рано писа кандидати за заместници на напусналите са двама бивши играчи на „Пирин“(Гоце Делчев) Ахмед Адемов и Абди Абдиков. Освен тях там бе и Джейхан Зайденов, който през миналата година игра в „Пирин“(Разлог) през есента, а през пролетта в „Септември“(Симитли). Ново лице в отбора е Виктор Руневски, който за последно игра за „Гранит“(Владая). За първата тренировка на отбора сред дошлите на проби имаше от футболисти на „Велбъжд“. Друг нов е халфът Симеон Димитров, който се завърна в Банско, където игра допреди година, Защитникът Димитър Цека, крилото Жан Михайлов и халфът Петър Симеонов. Освен тях на линия бяха 19-годишните Димитър Падарев от „Пирин“(Разлог), Любомир Голчев от ЦСКА и Мартин Топузов от „Пирин“(Благоевград), година по-възрастният от него Кристиян Михайлов, идващ от „Лудгорец 2“.

Материала изготви: Стоян Цветков

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене